Російський гуморист Максим Галкін виступив зі спростуванням чуток про те, що його дружина Алла Пугачова отримала в держави фінансову допомогу.

Відповідне відео діяч шоу-бізу виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Галкін звернувся до журналістів зі словами про те, що Алла Борисівна не отримувала ніякої матеріальної допомоги, що вона не є власницею підставної туристичної фірми.

Максим Галкін, instagram.com/maxgalkinru/
Максим Галкін, instagram.com/maxgalkinru/

Окрім того, артист сказав: “Як ви, напевно, здогадуєтеся, ми трошки накопичили і можемо собі дозволити посидіти в пандемію без роботи. Більш того, намагаємося допомагати тим, у кого такої можливості немає. Нам не потрібна матеріальна допомога від держави”.

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Останні тижні російський шоу-бізнес активно обговорює свою фінансову ситуацію: велика кількість артистів і продюсерів вважають, що держава має виплачувати артистам гроші на час карантину, адже артисти ніяк не могли виступати чи гастролювати під час пандемії. Такі заяви викликають різкий шквал несхвалення серед російської публіки і неприйняття певною частиною тусовки. Серед журналістських матеріалів можна було знайти публікації про те, що Алла Борисівна стала одним із бенефіціарів допомоги держави артистам.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пугачову не впізнати – Галкін показав хоум-відео з Аллою Борисівною.

Як повідомляв портал Знай.ua, В сім'ї Галкіна і Пугачової стався розбрат, рідні не шкодують слів: "Трухлява голова!"

Також Знай.ua писав, що Аллі Пугачовій - 71, Максим Галкін і діти влаштували Примадонні неймовірний сюрприз.