Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. В цей раз красивий кадр з'явився на фан-сторінці артистки.

Так, Тіна Кароль позує перед камерою в дуже спокусливому вбранні – чорній короткій блузі, яка оголила її плоский животик і спідниці в колір до верху.

"Доброго ранку всім! Прекрасного настрою всім та дня! 🌼🌼🌼🤗", - йдеться у підписі до фото.

"Неповторна😻", "Найкрасивіша❤️❤️❤️", "Добрий ранок❤️", - написали в коментарях шанувальники співачки.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль взяла участь у зйомках українського гумористичного серіалу "Великі Вуйки", про що розповів давній друг виконавиці, актор і креативний продюсер проекту Юрій Горбунов.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль поділилася трепетним відео з шанувальниками, ніжно посміхаючись на камеру.

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль порадувала шанувальників відмінною новиною – її хіт "Вільна", який співачка виконала дуетом з солісткою гурту The Hardkiss Юлією Саніною, названо "Баладою року" за версією премії "Золота Жар-птиця".