Стало відомо, що популярна українська співачка та суддя шоу "Голос країни" Тіна Кароль, до якої приписують роман зі співаком Даном Баланом, напередодні Великодня провела разом зі своїм сином Веніаміном майстер-клас з прикрашання столу та створення святкового декору в прямому ефірі. На даний момент знаменитість разом з дитиною знаходиться на самоізоляції у своєму заміському будинку. Про своїх лайфхаки до свята Кароль розповіла в прямий ефір ранкового шоу "Сніданок з 1+1".

Тіна Кароль з сином, Сніданок з 1+1

Так, за допомогою портативної ПТС Тіна Кароль встановила у своїй кухні домашню телестудію та провела онлайн-трансляцію. Протягом всієї програми студія проводила прямі включення з будинком популярної української зірки.

Співачка показала, як зі шкаралупи яйця зробити свічку, красиво сервірувати святковий стіл, а також оригінально та просто прикрасити великодній кошик.

Тіна Кароль з сином, Сніданок з 1+1

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Тіна Кароль з сином, Сніданок з 1+1

Тіна Кароль з сином, Сніданок з 1+1

Тіна Кароль з сином, Сніданок з 1+1

Тіна Кароль, Сніданок з 1+1

Тіна Кароль, Сніданок з 1+1

Син Тіни Кароль, Сніданок з 1+1

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що працівник 1+1 розповів дивовижну історію про Тіну Кароль та Дани Балане.

Як повідомляв портал "Знай.ua" Тіна Кароль злегка поскаржилася глядачам, учасникам та іншим журі шоу, що у неї порвалося сукню.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль та Дан Балан позагравали один до одного.