Популярна українська співачка Настя Каменських, яка в минулому році вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. В цей раз зоряна красуня опублікувала в мережі ностальгічне відео з відпочинку у Мексиці, де співачка з чоловіком була в минулому сезоні.

цікаво змонтованому ролику можна побачити подорожі закоханих від моменту збору валізи і до красивих пляжів. У ролику Настя виглядає по-справжньому щасливою, втім, як і Потап. Молодята здорово повеселилися в Мексиці, про що Каменських зараз згадує з ностальгією. "Dulces memorias. Приємно розділяти їх з вами! Дивіться мій новий влог з Мексики на #nkblog в YouTube і закохаєтесь разом зі мною в цю неймовірну країну! Посилання в описі профілю", - написала зоряна красуня. Фанати не пройшли повз, вони в захваті від нового відео співачки, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.