Як відомо, вже 13 червня українцям покажуть другий прем`єрний випуск "Вечірнього кварталу" з новими актуальними жартами. Так, цього разу "кварталівці" традиційно підготували влучні політичні номери, зокрема про те, якими бувають "політичні" хвороби.

Так, в одному з номерів глядачі побачать приму-балерину та суддю "Танців з зірками" Катерину Кухар, яка під час карантину "набрала" близько 100 кілограмів. Також на сцені гумористичного концерту з`явиться Євген Кошовий в образі коронавірусу та висловить припущення про те, чому вірус досі не залишив Україну.

Фото зі зйомок

"Я вийшов на вулицю, і всі такі дружелюбні! Люди зустрічають мене, на шашлики запрошують. Я був шокований, коли дізнався, як багато ви їсте шашликів та як ви їх любите. Навіть трохи злякався. Думав, мене у вас із коронавірусу перейменують на "шашликовий грип", - такими зізнаннями на сцені "Вечірнього Кварталу" поділиться Євген Кошовий.

Особливим номером нового "Вечірнього кварталу" стане дует Олени Кравець та Сергія Бабкіна. Разом вони виконають чуттєву та прем`єрну для обох композицію "Спалах", в якій артист зміг поєднати і вірші, які читає Олена Кравець, і куплети, які співає він сам.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фото зі зйомок

До слова, зйомка концерту "Вечірнього кварталу" відбулася 29 травня без глядачів у палаці "Україна". У телеверсії проекту на "1+1" під час виступів глядачі бачитимуть яскраві реакції присутніх у залі людей із минулих сезонів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, у "95 Кварталі" видали сімейний секрет Степана Казаніна – нікого не залишить байдужим.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кошовий з "Кварталу 95" з дружиною на карантині дійшли до краю.

Також портал "Знай.ua" писав, що після відходу Зеленського з "Кварталу 95" улюблене шоу українців перекроїли.