Співачка з українським корінням Наташа Корольова вперше за довгий час дала інтерв'ю українським журналістам. У шоу Слава+ епатажна артистка розповіла про своє ставлення до зрад і відносини з Володимиром Зеленським.

Вона зізналася, що спокійно ставиться до зрад і не виключає цього в шлюбі.

"Чоловіки за своєю суттю мисливці і щоб бути в тонусі вони повинні полювати... Жінці ближче бути берегинею вогнища, так по природі закладено. Але ми всі, безумовно, різні... У нас у всіх різний гормональний фон. І що робити вродливій і молодій жінці, яка любить цю справу?", - вважає Корольова.

Наташа Корольова, скріншот з відео
Наташа Корольова, скріншот з відео

Наташа також поділилася спогадами про творчі відносини з президентом України. Виявилося, що колись на знімальному майданчику Володимир Зеленський під час виступу поправив співачці спідницю.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Я знімалася у "Вечірньому Києві" і у нас там була така мізансцена. У мене була дуже вузька сукня і я сиділа довго, а потім коли встала, спідниця пішла вгору... І якось так воно все логічно лягло і я кажу: "Володя, поправ мені, будь-ласка, спідничку"", - сказала знаменитість.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Наташі Корольової стався викидень – "Лежала трупом".

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова показала свою сестричку з дуже важкою долею – вона теж співачка.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова лише в рушнику зазіхнула на "банну" славу Волочкової.