Американська Instagram-модель російського походження Кріс Шацел зіштовхнулася з чисельними погрозами розправи після того, як спробувала влаштувати ефектну фотосесію у відвертій сукні під час антирасистських протестів руху "Black Lives Matter" у Лос-Анджелес, спричинених вбивством чорношкірого Джорджа Флойда.

Про це повідомляє російське видання Газета.ru.

Скандал почався з того, що у соціальній мережі Twitter було викладене відео, на якому можна побачити, як Шацел позує з плакатом "Black Lives Matter", намагаючись показати у глибокому розрізі оголену ніжку.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Перестаньте ставитися до протестів як до Коачелли [музичний фестиваль у Каліфорнії, один з найбільших і найпопулярніших у світі)", - йде мова у описі до відео.

Після цього інфлуенсерка стала отримувати погрози вбивства в соціальних мережах. На деякий час вона навіть закрила свою сторінку в Instagram, але згодом знову зробила її доступною, щоб принести вибачення й розповісти, що вона боїться за своє життя.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Розірвало на шматки прапор і країну - гроза знищила головний державний символ.

Як повідомляв портал Знай.ua, "White Lives Matter" – у Києві з'явилося расистське графіті з куклукскланівцем.

Також Знай.ua писав, що Найбагатший боксер світу взявся за поховання "випадково задушеного" Флойда.