Зірки шоу-бізнесу не завжди далеко від народу. У всякому разі, у Сполучених Штатах. Багато з них підтримали протести, які проходять практично по всій території США, а деякі навіть надають першу медичну допомогу постраждалим в ході страйку. Наприклад, не залишилися осторонь від людських проблем співачка Холзи і актор Руді Янгблад.
В інтернеті поширюються фотографії, на яких Холзі та Янгблад допомагають протестувальникам, постраждалим від поліції. Вони промивають і обробляють рани, бинтують їх, приносять людям воду і т. д. Також вони допомагають людям дістатися до машин швидкої допомоги.


Лос-Анджелес став одним з центрів протестного руху після інциденту з Джорджем Флойдом. Нагадаємо, афроамериканець Флойд був убитий 25 травня в Міннеаполісі, під час затримання білим поліцейським. Офіційною причиною смерті названо асфіксія, яка настала з-за тривалого тиску на шию і спину. Смерть Флойда спровокувала чергову хвилю антирасистких протестів. Вони охопили практично всю територію Сполучених Штатів після того, як Дональд Трамп пообіцяв застосувати проти протестувальників в Міннеаполісі Національну Гвардію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Apple заблокувала вкрадені під час мародерства у США iPhone з магазинів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Трамп загрожує ввести війська до міста, щоб придушити протести.

Знай.uа писав, хотіли влаштувати самосуд - у США Богдан Вечірко на бензовозі хотів в'їхати в натовп протестуючих.