Відомий український телеведучий Володимир Остапчук, який нещодавно розлучився з дружиною після 12 років шлюбу, часто радує фоловерів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, цього разу зірковий красунчик виклав в мережу веселе відео, а в підписі до своєї публікації Вова розповів про те, що з ним відбувається, коли він голодний.

У ролику телеведучий жартівливо показав, що з ним відбувається, коли його мучить голод. І, як припустили фанати, Остапчук показав на відео свою квартиру, в якій тепер живе з новою коханою Христиною Гірник. Як видно, Вова сновигає по всьому житлу, хапається за різні речі, кричить і кривляється. А в кінці знаходить шоколадний батончик і відразу ж заспокоюється. У підписі до публікації Остапчук написав: "Коли я голодний – це повна жееесть! А у тебе буває таке?", крім того, він оголосив конкурс для фанатів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.