Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з матір'ю його двох дітей Оленою Войченко, яка звинувачувала чоловіка в зрадах, все частіше став з'являтися на екранах, в соцмережах, набуваючи велику армію прихильників і хейтеров. А нещодавно артист виставив на честь 1 квітня, що іменується також "Днем дурня", спільну фотографію з акторкою гумористичного проекту "Дизельшоу" Вікторією Булітко, представивши суперницю по шоу "Танці з зірками 2019", як свою нову кохану.

Варто відзначити, що шанувальники одразу ж розкусили "жарт" Остапчука. Сам же шоумен чомусь не виставляє кадри зі своєю реальною коханкою - 33-річною нотаріусом на ім'я Христина, з якою і живе після розлучення. Пару часто видають спільні Сторіс і фото з відпочинку, однак дівчина вже встигла отримати прізвисько "рука", через те, що Володимир вирішив показувати даму серця частинами. Закохані познайомилася ще влітку на весіллі в Італії, де Володимир був ведучим, а сама Христина - подружкою нареченої. Варто відзначити, що з колишньою дружиною Оленою Войченко чоловік розлучився лише взимку 2020 року.

Не можу більше приховувати свою Любов. Ось вона - власниця «руки» і нова дівчина Остапчука. ⠀ Відразу скажу, що свої почуття ми дбайливо охороняли від чужих очей. ⠀ Спасибі за підтримку і те, що не засуджуєте. ⠀ Всім ❤️
, - пожартував Остапчук. Фолловери не пройшли повз: "Це не чоловік?????👀", "Я відчував, що в тебе є хтось крім мене!!! 💔", "і вас з 1 квітня)", "Всі Ви тут пишете, першим квітня, а завтра таки виявиться правдою🤣🤣🤣", "Хороший жарт", "Можна було щось і оригінальніше придумати 🤦‍♀️", "Прикол має бути драматичнішим😂".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.