Тіна Кароль – одна з найбільш популярних зірок української естради. У неї мільйони фанатів, її музику слухають далеко за межами України. Співачка відома вже близько 15 років, але при цьому роками абсолютно не мають ніякої влади над Кароль. Вона все так же прекрасно виглядає, і абсолютно не соромиться демонструвати шанувальникам своє приголомшливе тіло.


На своїй сторінці в Instagram Кароль опублікувала фотографії з фотосесії. Ці кадри миттєво викликали фурор в мережі. Кароль постала перед фанатами в легкому сарафані, який абсолютно не приховував прекрасне тіло співачки. Чарівне обличчя, приголомшлива фігура, стрункі ніжки – фанати залишилися в захваті!

Лише за один день фотографія набрала більше 78 тисяч лайків. “Тіна, ти вогонь”, “Тіна, бомба!”, “Ніжна і спокуслива”, “Ах яка жінка” – саме так фанати Кароль коментували її фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

Нагадаємо, що у мережі виклали відео поцілунку Дана Балана і Тіни Кароль.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тіна Кароль засвітила розкішні груди і струнке тіло.

Також Знай.ua писав, що фанати показали Тіну Кароль у весільній сукні в обіймах Дана Балана.