Фіналістка Національного відбору на "Євробачення 2020" Jerry Heil, яка нещодавно представила трек під назвою "VEGAN", багато часу проводить у Instagram. Jerry Heil розповіла про свій харчовий раціон на карантині. Співачка поділилася із Катериною Осадчою, скільки в неї пар джинсів. І найцікавіше, чому наполегливий шанувальник змусив Jerry Heil шукати нову квартиру.

Зірка розповіла, що наполегливий шанувальник стежить наполегливо і нещодавно скинув її точну адресу і фото балкону на 21 поверсі. Співачку це здорово налякало. І вона вирішила переїхати від наполегливого шанувальника подалі. Тож тепер Jerry Heil змінила квартиру.

"Серед шести корпусів знайти мій балкон на 21 поверсі - це треба постаратися. Я не знаю, що він хоче, але мене просто налякала оця ситуація", - каже Jerry Heil.

Jerry Heil, фото: youtube
Jerry Heil, фото: youtube

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Jerry Heil також зізналася, що є володаркою десятків пар джинсів і деже полюбляє нестандартні речі, навіть трохи дивні. І власне продемонструвала свої джинси на замочках у відео для Осадчої.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, спойлер фіналу "Від пацанки до панянки" – дівчата закружляють у танці під медовий голос Jerry Heil.

Як повідомляв Знай.uа Jerry Heil підкорила мережа "домашнім" відео, запитайте себе: "Коли мами нас*ать".

Знай.uа писав, "перша шлюбна ніч", - Jerry Heil роздяглася і грайливо понежилась в ліжку.