Російський актор, зірка серіалу "Мажор" Павло Прилучний розлучився зі своєю вже колишньою дружиною акторкою Агата Муценієце, яка заявляла про домашнє насильство чоловіка. За повідомленнями інсайдерів, пара розійшлася мирно, а Муценієце отримала при розділі майна 4-кімнатну квартиру та автомобіль Mercedes GL-класу.

Про це повідомляє Telegram-канал Peopletalk.

Павло Прилучний, скріншот: YouTube
Павло Прилучний, скріншот: YouTube

Стосунки Прилучного з Муценієце привернули увагу громадськості після того, як жінка поскаржилась на побиття. Жінка була в настільки скрутному становищі, що їй довелося записати відеозвернення, в якому вона пояснила ситуацію, зазначивши, що публічність - її єдина зброя. Тоді актор пив упродовж 10 днів, підняв руку на дружину і викинув її телефон у вікно. Після цього він також вигнав дружину із дітьми просто у розпал пандемії та карантину.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто зазначити, що скоріш за все, саме випадок з Прилучним і Муценієце привернув увагу Регіни Тодоренко, яка спробувала захистити домашнє насильство.

"Треба бути психічно хворою людиною, яка бере камеру і каже: "Боже, мій чоловік мене б'є!". Твій чоловік тебе б'є, а чому, ти не замислювалась? А що ти зробила для того, щоб він тебе не бив? Що ти зробила для того, щоб він тебе вдарив?" - Тодоренко в інтерв'ю PeopleTalk.

Такі висловлювання розлютили громадськість, яка почала активну критику інфлюенсерки.

Проблеми зірки "Мажора" з алкоголем вже привертали увагу громадськості. Нещодавно він п'яним заліз у чужий автомобіль і заснув. Чоловік відмовлявся виходити з машини не дивлячись на умовляння власниці. Цей епізод навіть потрапив на відео.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Джиган, Прилучний з "Мажору" та Тодоренко на карантині пустилися берега – як пандемія вплинула на зірок.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зірка "Мажора" Павло Прилучний закимарив у чужій машині: "чарка горілки на столі" явно була зайвою.

Також Знай.ua писав, що Регіна Тодоренко після скандалу і цькування зняла фільм про домашнє насильство.