Російський співак Андрій Григор'єв-Апполонов, який в народі більш відомий, як Рудий з гурту "Іванушки International", став на деякий час знову популярним. Знаменитість активно веде сторінку в Instagram, багато подорожує по світу і навіть зрідка дає концерти фанатам, які пам'ятають його хіти ще з 90-х.

Так, артист вирішив згадати про архівні кадри, сумуючи за співачкою Жанною Фріске, яка трагічно померла від раку головного мозку в 2015 році. Андрій згадав сумну дату - 15 червня пройшло 5 років, коли Жанни не стало. До речі, у покійної зірки залишився син Платон, його виховує колишній чоловік Фріске Дмитро Шепелєв.

5 років без Жанни... сумую... поділився емоціями Апполонов

Фолловери не пройшли повз: "Дуже шкода! Така красива, молода, талановита, добра", "Світла пам'ять...і дай бог всім здоров'я❤️❤️❤️❤️❤️❤️...", "Часто згадую про неї, так боролася і всі близькі , дуже шкода 😔❤️", "Так, Яскрава, чудова, талановита Жанна 🙏🏻 світла пам'ять", "😢 Світла пам'ять Жанні!", "Назавжди в серцях шанувальників і рідних🙏".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Горбунов осідлав Нікітюк, Осадчій краще цього не бачити

Як повідомляв портал "Знай.uа", Слава Камінська вперше розповіла, чому розлучилася з чоловіком.

Також Знай.uа" писав, що Аліна Гросу прикинулася черницею і з чоловіком підкорила червону доріжку