Нагадаємо, що в 2017 році помер відомий російський співак, соліст групи "Иванушки International" Олег Яковлєв. Родичі артиста вступили у боротьбу за спадщину. У результаті виявилося, що у музиканта є позашлюбний син Ігор Яковлєв. Про існування хлопця ніхто не підозрював.

Цікаво, що матір'ю хлопця виявилася Тетяна Яковлєва, так звана племінниця Олега Яковлєва. І навіть колеги по групі ніколи не чули про сина, якому вже, на хвилиночку, виповнилося 20 років. Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

В даний момент сім'я Олега Яковлєва вступила у боротьбу за спадщину, їх інтереси представляє скандально відомий юрист Еліна Мазур.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"В 1998 році народився хлопчик, який за свідоцтвом про народження значиться Яковлєвим Ігорем Олеговичем. У мене є величезна кількість фотографій з фотоархіву, які підтверджують, що з перших днів життя цей хлопчик спілкувався з Олегом, що вони були близькі, як батько з сином. Я знаю, що Олег дуже допомагав Тетяні. Я хочу відразу сказати, що ні Ігор, ні його мама не претендують на те, що Олег залишав за заповітом Роману Радову. Але вони претендують на те, що зараз присвоєно цивільною дружиною Олександрою Куцевол. Це квартира в Чорногорії і квартира в Болгарії", - розповіла Еліна Мазур.

Варто нагадати, що в цьому році в Україні просто якийсь бум на зіркові розлучення. Зовсім нещодавно Знай.uа перший повідомив про те, що співачка Тетяна Недєльська і колишній політик та акордеоніст Ян Табачник розлучилися. Також ми писали про розлучення Народної артистки України Ані Лорак, яка впіймала чоловіка на зраді.

І ось ще одна пара наказала довго жити". Відомий київський бізнесмен Юрій Чернецький і відома тусовщиця, головний редактор одного з світських порталів Поліна Неня розлучилися.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що жінка, з якою соліст гурту "Иванушки International" Олег Яковлєв жив цивільним шлюбом, показала свідоцтво про шлюб. Крім того, в гонитві за спадщиною покійного співака, вдова попросила визнати його неосудним. Як відомо, за офіційною версією, музикант помер в результаті пневмонії.

Нагадаємо, відповідальні за смерть: Рижий з Іванушек шокував визнанням.

Як повідомляв Знай.uа покійний "Іванушка" відправляє гомосексуальні послання з того світу.

Знай.uа писав, це маячня: дружина соліста Іванушек прокоментувала стан чоловіка.