Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила теплий ранковий кадр, влаштувавши велозаїзд недалеко від дому з коханим чоловіком Потапом. Так, артистка приміряла велосипедки і футболку білого кольору, радіючи світанку.

Варто відзначити, що красуня не раз відзначала, що прокидається дуже рано, щоб зробити свій день більш продуктивним. Кожен ранок спортивної зіркової сімейки починається з зарядки або пробіжки.

Активний ранок - мій улюблений ранок 🥰 ⠀ А як розпочався день у вас? 🤗 хто о котрій прокинувся? поділилася радістю Каменських

Чоловік Насті, репер та продюсер Потап теж порадував українців схожою публікацією.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Відшукати кохання,сенс головний самий #summer #summer процитував Потап Надю Дорофєєву у пісні Время и Стекло

Фолловери не пройшли повз публікації Каменських: "Рука така довга😂", "А що з рукою???", "Прогулянка на велосипеді з ранку, це дуже корисно👏 Так тримати", "Красиві🔥😍", "Блін... що з рукою?!", "Ви красуня".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.