Онука знаменитої української співачки Софії Ротару Соня Євдокименко розлучилася з хлопцем французом Марко Дюменил. Про це дівчина розповіла в ексклюзивному інтерв'ю для видання Clutch.

Шанувальники молодої співачки очікували новини про заручини і весілля, проте, Євдокименко розлучилася з хлопцем. Причини розставання, з яким артистка та її колишній коханий вирішили поставити крапку у відносинах, вона тримає в секреті.

"Я з січня-місяця не у відносинах", - сказала Софія Євдокименко.

Онука Ротару зізнається, що не любить ділиться подробицями особистого життя в мережі і тому не розповідала про це раніше.

Софія Євдокименко з колишнім хлопцем, фото: Instagram
Софія Євдокименко з колишнім хлопцем, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фанати висловлювали припущення про можливий розрив пари коли вона прийшла сама на весілля родички співачки Sonya Kay, яка вийшла заміж 8 червня за хокеїста херсонського клубу "Дніпро" Олега Петрова.

Раніше повідомлялося, що Соня виставила фото з сонячного Києва, повернувшись на батьківщину з США, не дивлячись на пандемію коронавіруса COVID-19.

Софія Євдокименко з колишнім хлопцем, фото: Instagram
Софія Євдокименко з колишнім хлопцем, фото: Instagram

Так, дівчина прогулялася по затишного Андріївському узвозу, примірявши лише короткий топ і спортивні штани, засвітивши струнку фігуру, над якою наполегливо працює.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, внучка Ротару в розпал карантину оголилася посеред центрального парку Нью-Йорка.

Як повідомляв Знай. ua, внучка Софії Ротару несподівано заговорила про кохання.

Також Знай. ua писав, що юна внучка Софії Ротару оголила плоский животик посеред Києва.