Світська левиця, телеведуча та дружина репера Каньє Уеста Кім Кардашьян намагається бути ідеальною мамою. Вона до нестями обожнює своїх дітей, і завжди оточує їх турботою та увагою, незважаючи на щільний знімальний графік. Бути донькою Кім Кардашьян напевно мрія будь-якої маленької дівчинки — мама купує своїм маляткам найкращі вбрання і балує, виконуючи всі їхні забаганки. Так, нещодавно старша дочка світської левиці, Норт, отримала мамин дозвіл на те, щоб ходити з пірсингом. Але фанатам це не сподобалося, тому довелося зізнатися, що пірсинг фейковий.

Минуло зовсім небагато часу, і в центрі уваги читачів Кім в соцмережах стала інша дочка знаменитості — дворічна Чикаго, або, як ласкаво називає її мама, Чі.

На своїй сторінці в Instagram Кардашьян опублікувала пару милих сімейних фото. На них зірка позує без макіяжу з Чикаго, чим тільки порадувала фанатів. Дуже багато відзначили красу дівчинки і її разючу схожість із Кім. Але були і ті, хто засумнівався в природності краси Чі. Так, дивними публіці здалися довгі вигнуті вії Чикаго. Шанувальники припустили, що світська левиця зводила дитину на б'юті-процедури.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

На думку деяких фоловерів, вони виглядають неприродно. Фанати обурилися, що Кім робить для 2-річної дівчинки якісь б'юті-процедури. "Я не зрозуміла цей б'юті-трюк з її віями", – написала одна з прихильниць Кім. "Нарешті, хтось сказав це", – погодилася друга. "Як може дівчинка 2 роки мати вії краще, ніж у мене"?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертій фотосесії.