Голлівудська актриса і колишня наречена Кличка Хейден Панеттьєрі більше не у відносинах з Брайаном Гикерсоном. Зірка вирішила остаточно поставити крапку у відносинах і пішла від чоловіка, який її бив.

Як повідомляють інсайдери Us Weekly, Хейден Панеттьєрі більше не хоче навіть спілкуватися з Брайаном Гикерсоном.

Актриса стверджує, що не шукає нового нареченого і хоче приділити час кар'єрі. Вона намагалася відновити відносини після другого нападу, однак нещодавно прийняла рішення остаточно кинути його.

"У Хейден зараз все добре. Вона поступово відновлюється, перестала спілкуватися з Брайаном. Він повернувся в своє рідне місто в Південній Кароліні, тому друзі і родич Хейден моляться, щоб цей розрив був остаточним", – зазначив інсайдер.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Це підтверджує і активність Хейден, яка часто публікує фотографії в своєму Instagram.

З особливою ніжністю Гейден ділиться знімками своєї дочки Кайі-Євдокії. Дівчинка живе з зоряним татом Володимиром Кличком в Україні і завдяки відеозв'язку бачиться з матір'ю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишня Кличка Хейден Панеттьєр вразила зухвалістю і кардинально змінила імідж.

Як повідомляв Знай. ua, экс-дівчина Кличка знову отримала в ніс" від свого хлопця, тепер йому загрожує в'язниця.

Також Знай. ua писав, що колишня наречена Кличка показала його фото з донькою.