Голлівудська зірка Гвінет Пелтроу відома не тільки своїми ролями і блискучими образами. Її також знають як феміністку і жінку з відмінним почуттям гумору. У січні зірка випустила ароматизовану свічку під провокаційною назвою “That Smells Like My Vagina” (“Це пахне як моя вагіна).

На думку Пелтроу, її інтимне місце пахне геранню, бергамотом, кедром, мускусною травою. Свічку зі сміливою назвою дуже добре купували. Також товар неодноразово обговорювався в різних телешоу і таблоїдах у всьому світі. І тепер Гвінет вирішила повторити свій не скандал, то не подвиг. Її нове “творіння” називається “That Smells Like My Orgasm” — “Це пахне, як мій оргазм”.

Гвінет Пелтроу, скріншот з відео

Обидва свої рішення Гвінет називає “панківською феміністською заявою”. Актриса розповіла про ці свічки в американській передачі The Tonight Show ведучого Джиммі Феллона. “Нова свічка може підійти тобі більше, щоб подарувати своїй дружині”, — пожартувала Гвінет над ведучим і продемонструвала свічку з назвою «This Smells Like My Orgazm» («Це пахне як мій оргазм»). Вона додала, що до коробки зі свічкою додаються ще й феєрверки.

Гвінет Пелтроу, кадр з відео
Гвінет Пелтроу, кадр з відео

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Свічка «Це пахне, як мій оргазм» вже продається на сайті Goop і коштує $75. В описі сказано: «Підходящий додаток до тої свічці — ви знаєте, про який ми говоримо, — цей аромат став змішанням запахів кислого грейпфрута, неролі і стиглих ягід чорної смородини, доповнених зеленим чаєм «Ганпаудер» і абсолютів турецької троянди. Запах сексуальний, несподіваний і викликає страшне звикання».

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гвінет Пелтроу зізналася, чому відмовилася від акторської кар'єри

Як повідомляв портал Знай.uа, весільні фото Пелтроу і Фелчака чіпали мережа

Також Знай.uа писав, Гвінет Пелтроу як успішна актриса, мати двох дітей, бізнес-леді є прикладом стилю для багатьох жінок.