Популярна українська співачка Tayanna анонсувала реліз четвертого міні-альбому і випустила заголовний трек "Жіноча сила". Презентація відбулася в п'ятницю, 19 червня на офіційному YouTube-каналі артистки і на всіх цифрових майданчиках.

"Дівчатка, дівчата, жінки, ця пісня для нас. Створюючи композицію, мені хотілося розділити з вами емоцію щастя, безтурботності і віру у світле майбутнє", - коментує TAYANNA.

"Жіноча сила" - відкриває сингл з майбутнього EP, який задає настрій всій пластинці. Автором слів і музики виступила сама співачка, а саунд-продюсером - Віталій Телезін.

Tayanna, прес-служба співачки
Tayanna, прес-служба співачки

Співачка ввела хештег #Жіночасила і сподівається, що він стане річним натхненням.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На своїй сторінці продюсер співачки Алан Бадоєв зауважив: "Ми маємо пронизливе музичне висловлювання талановитої сучасної жінки, яка встигає бачити і переломлять світ навколо, віддавати і отримувати любов, мріяти. Нову подорож по річці світла і музики від TAYANNA нас чекає".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Tayanna зізналася, як карантин позначився на її життя.

Як повідомляв Знай. ua, экс-дружина Остапчука після розлучення підкорила українців натуральною красою.

Також Знай. ua писав, що вгадай разом з Tayanna, хто айронмен, а хто топ-модель 90-х.