Відома керівниця гурту "Лісапетний батальйон" та директорка одної з музичних шкіл Наталя Фаліон закликала українців працювати фізично, адже це найкраща розминка для тіла, а не "якісь там спортзали".

Відповідний відеоролик вона оприлюднила на власному YouTube-каналі.

Відтак, на ньому співачка косить в селі свій город, а потім, коли помітила, що її знімають на камеру, перестала махати косою та запевнила, що це чудова розминка для тіла.

Скріншот з ролика

"Немає де розвернутися з косою, але згадала свого батька, батьківську косу. Думаю, що ти, Наталія, звідки в тебе руки виросли? Чи ти не із села? Чи ти не зможеш свої клумби обкосити? Бо плече болить, кажуть: "Займайся фізичними вправами". Та нафіга вправи – коса, найкращі вправи для хребта", - сказала вона в ролику.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Варто зауважити, що "Лісапетний батальйон" — це продукт об'єднання двох народних гуртів "Забава" (естрадно-фольклорний гурт із містечка Скала-Подільська Борщівського району Тернопільської області) та "Бабине літо" (аматорський театр, що працював при П'ятничанському сільському будинку культури), керівником яких була та є Наталя Фаліон.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Лоліта в дощ вигуляла свою сумку з "живим" вінком на голові – "Я думаю про кохання"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Мікеле Морроне роздягнувся та націлився своїм апаратом прямо на фанаток.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.