Скандал з Михайлом Єфремовим не вщухає. Нагадаємо, відомий артист влаштував смертельне ДТП, на момент інциденту він був у нетверезому стані. Після цього соціальні мережі почали виступати з “розгромними” коментарями, називаючи Єфремова “синяком”, “алкоголіком”, і багатьма нехорошими словами.

Однак колеги по цеху масово заступаються за Михайла. Черговим відомим актором, який підтримав Єфремова, і засудив “коментаторів”, став Олександр Домогаров.

Єфремов, фото з вільних джерел
Єфремов, фото з вільних джерел

Домогаров не просто розкритикував соцмережі, а виступив з дуже емоційною заявою в якій повідомив що більше не хоче виступати для цих людей.

Господи, та заспокойтеся ви, нарешті, і більше до нас не приходьте Олександр Домогаров

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також зірка “Бандитського Петербурга” назвав коментаторів, які “линчували" Єфремова “падальниками”.

Домогарову дуже близька ця проблема. Сам Олександр пережив трагедію, в якій загинув його син. Смерть також сталася через ДТП, якв відбулася за схожих обставин. При цьому сам Домогаров заявляє, що після цього “нікого не кляв і не труїв”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Єфремов вибачився перед родиною загиблого

Як повідомляв портал Знай.ua, Михайла Єфремова посадили під домашній арешт на 2 місяці.

Також Знай.ua писав, у ДТП з Михайлом Єфремовим постраждалий водій помер, акторові загрожує великий термін