Супермодель, "ангел" Victoria's Secret Алессандра Амбросіо не перестає радувати своїх підписників і шанувальників. Навіть її гра на піаніно вийшла дуже відвертою і сексуальною, що встигли оцінити у всьому світі.

Відповідною фотосесією було опубліковано на офіційній сторінці Алессандри Амбросіо у соціальній мережі Facebook.

На знімках можна побачити як супермодель займається музикою, будучи одягненою у кардиган поверх верху від бікіні та короткі джинсові шорти.

Цікаво, що до клавіш музичного інструменту вона торкається лише на одному фото з серії.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Сеанс фортепіано на заході сонця 🎶💜", - йде мова в підписі до фотографій.

Також цікаво, що Амбросіо є матір'ю двох дітей: у 2008 у неї народилася донька Аня Луїза Амбросіо-Мазур, а 7 травня 2012 року - син Ноа Фенікс Амбросіо-Мазур. Авжеж, можливість вражати такою зовнішністю для моделі білизни є дивовижною, але не треба забувати, що материнство - тяжка робота, і звичайна жінка нічим і нікому не зобов'язана відповідати модельним стандартам у ній, та й взагалі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ангел Victoria's Secret лягла на гарячі камені, і спекотно стало всім.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ні сорому, ні одягу: ангел Victoria's Secret роздяглася в людному місці.

Також Знай.ua писав, що Ангел Victoria's Secret схвилювала море яскравим бікіні: спекотні фото.