Алессандра Амбросіо – супермодель з Бразилії, постійна учасниця показів колекцій провідних дизайнерів і всесвітньо відомих фірм, обличчя багатьох модних брендів, включаючи Christian Dior, Armani Exchange, Next, одна з «ангелів» Victoria’s Secret. Дівчина активно веде свою сторінку в Instagram і часто ділиться кадрами свого життя з шанувальниками в соцмережі.

Так, в цей раз модель показала спокусливе пляжне фото, на якому позує в яскравому роздільному купальнику біля моря. На одній з фотографій Алессандра стоїть боком до камери, демонструючи пружну попу і підкачані ноги. На ній сонцезахисні окуляри, а її волосся розвівається на вітрі.

На другій фотографії дівчина стоїть у зухвалій позі, витягнувши руки вгору. На ній все той же червоний купальник-бікіні, але тепер вона стоїть обличчям до камери. Модель вразила шанувальників ідеальною фігурою і рельєфним тілом. Геолокація біля її фотографії свідчить про те, що Алессандра Амбросіо відпочиває в мексиканському штаті Наяріт.

Шанувальники в захваті від такого жаркого фото супермоделі і засипають Алессандру компліментами в коментарях. "Приголомшлива краса!", "Алессандра, ви чарівні", "Вогонь! Мені подобається, що у вас немає ніякої осені взагалі", "Ви виглядаєте приголомшливо", "Дуже хороша фотографія, ви тут просто чарівна", "Дуже красива дівчина", "Ти сама досконалість", "Прекрасна", "Дуже гаряча", "Красуня", - пишуть захоплені фоловери в коментарях до фото моделі.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, ангел Victoria's Secret Алессандра Амбросіо роздяглася в людному місці. Модель вразила шанувальників спокусливим фото на пляжі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ангел Victoria's Secret спустилася на червону доріжку без білизни.

Також портал "Знай.uа" писав, що напівголий ангел Victoria's Secret розкрила свою квітку.