Як відомо, телеведуча з "Нового Каналу" та кохана колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь нарешті змогла виконати мрію свого дитинства. Так, нещодавно у знаменитості з'явилася собака породи французький бульдог, яку вона назвала Сарою, і тепер безмежно щаслива, бо не розлучається з новою подругою ні на хвилину.

А вже нещодавно зірка "Аферистів в мережі" оприлюднила нове фото зі своєю чотирилапою улюбленицею. На ньому зображена сама акторка, Розенко та Сара, яку й тримає останній. Також на фото можна помітити, що воно зроблене у парку, де й вигулювала зіркова пара сою пухнасту подругу.

Павло Розенко і Олена-Крістіна Лебідь, фото Instagram
Павло Розенко і Олена-Крістіна Лебідь, фото Instagram

"Здається, по фото видно, кого саме нормально так вигуляли", - написала вона, маючи на увазі, що прогулянка Сарі сподобалася.

Варто зауважити, що користувачам таке миле фото сподобалися – про це свідчать сотні лайків, а також коментарі стосовно того, що вони раді за телеведучу, яка зуміла знайти собі таку подругу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, В нареченої Розенка між ногами "завівся" восьминіг – "По-моєму, в масці

Як повідомляв Знай. ua, подружка нареченої Розенка полізла між ніг екс-міністру і показала сіднички.

Також Знай. ua писав, що наречена Розенка нарешті здійснила мрію українців.