Українська співачка Sonya Kay (Софія Хлябич), відома також як племінниця естрадної зірки Софії Ротару, розповіла про деталі свого весілля. Через пандемію та недавню смерть батька, від масштабного святкування довелося відмовитися, однак це не завадило закоханим проявити турботу один про одного в невеликому колі.

Про це Sonya Kay розповіла Катерині Осадчій у шоу "Світське життя".

Як розповіла співачка, на святкуванні було усього 14 осіб, у тому числі й Софія Ротару (яка за зізнанням Соні, на весілля подарувала гроші). Пара всього-на-всього лише повечеряла у колі рідних та близьких. На жаль, через пандемію і траур, молдавський балет не вдалося привезти.

Sonya Kay, instagram.com/sonyakayofficial/
Sonya Kay, instagram.com/sonyakayofficial/

Також коротеньке інтерв'ю Sonya Kay використала, щоб представити громадськості свого чоловіка. Ним виявився колишній росіянин Олег, який тепер грає у хокейній збірній України. Цікаво, що молодята зблизилися теж на підставі спорту - коли Sonya Kay вчилася у Шотландії, вона займалася хокеєм на траві.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Племінниця Ротару Sonya Kay відмінила весілля через втрату найріднішої людини.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Всі розплакалися", - племінниця Ротару Sonya Kay розповіла про своє незвичайне весілля.

Також Знай.ua писав, що Онучка Софії Ротару показала фото з прогулянки у Королівському парку: справжня аристократка.