7 червня, на Трійцю, українська співачка Sonya Kay вийшла заміж. Вона ретельно приховувала ім'я свого обранця і тільки після розпису вирішила розповісти про нього. Чоловіком племінниці Софії Ротару став хокеїст збірної України Олег Петров.

Знай.uа поспілкувався з артисткою про її незвичайне весілля в умовах адаптивного карантину.

Sonya зізналася, що одруження було без традиційної церемонії, без ведучого, діджея і артистів, зате на її свято змогла зібратися вся родина, крім рідних з боку чоловіка. Через карантин вони не змогли приїхати (Олег родом з Росії - ред.).

Фото з весілля Sonya Kay та Олега Петрова, фото з особистого архіву співачки
Фото з весілля Sonya Kay та Олега Петрова, фото з особистого архіву співачки

"Наше весілля, вірніше, вечеря та розпис, пройшла в дуже тісному, скромному колі, душевному. Ми планували спочатку не дуже велике, але хороше весілля, але, оскільки сталася трагедія у нашій родині (помер мій тато), ми захотіли абсолютно все скасувати. Тому що мені весілля без нього - це не весілля, і на той момент, чесно кажучи, мені нічого не хотілося. Хотілося просто прийти, розписатися і все - більше нічого мені не треба було. Але минув час, і ми подумали про те, що це буде раз у житті, і вирішили, що потрібно нам бути в цей день красивими. У мене була весільна сукня. У нього був весільний костюм. Ми зібрали наших близьких родичів: були тітка Соня, Руслан, тітка Ауріка, Настя, Аїша з Вадимом (мій продюсер і мій директор), Оля (моя подруга) з мамою..." - поділилася подробицями Sonya Kay.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото з весілля Sonya Kay та Олега Петрова, фото з особистого архіву співачки
Фото з весілля Sonya Kay та Олега Петрова, фото з особистого архіву співачки

За словами зірки, сім'я Ротару не так часто збирається разом, тому було про що поговорити під час святкової вечері.

"Ми, на жаль, збираємося дуже рідко. Хотілося б частіше. Я сподіваюся, що так і буде, - додала артистка. - І ми просто говорили про все. У тихому сімейному колі посиділи і поїхали по домівках. Через пандемію неможливо робити все, що тобі хочеться. І я з великою надією чекаю, що скоро все закінчиться - все стане на свої місця, і ми повернемося до колишнього нашого життя".

Фото з весілля Sonya Kay та Олега Петрова, фото з особистого архіву співачки
Фото з весілля Sonya Kay та Олега Петрова, фото з особистого архіву співачки

Sonya повідомила, що весілля пройшло без святкових конкурсів і гулянь.

"Нічого не було: не було ні балету, ні діджея, артистів, ні ведучих. Всі розуміли, чому ми хочемо саме такої, не можу сказати урочистості, вечері. Було дуже гармонійно і душевно", - пояснила співачка.

Пара відмовилася і від популярних нині клятв один одному, проте це не завадило відчути таїнство моменту.

"Клятви ми один одному не готували, тому що у нас не було церемонії. Просто прийшла жінка, показала, де треба розписатися, ми розписалися, наділи один одному кільця. Але емоції просто зашкалювали! У нас сльози потекли! І, на жаль, через те, що карантин, сім'я мого чоловіка не змогла бути присутньою на нашому святкуванні. Але ми тримали зв'язок весь час з ними за допомогою відеочату - вони бачили, як ми розписуємося. Для нас це було дуже важливо! І таке враження, що вони дійсно були поруч з нами в той момент. Всі розплакалися, всі переймалися! Я як дівчина дуже сильно нервувала: чи всім все сподобалося, чи всім все смачно, чи все добре? Це природно. Думаю, кожна дівчина переживає такий момент. Це на все життя. Це потрібно розуміти. Стосунки - це робота. Потрібно бути мудрими, поважати один одного, цінувати і найголовніше - любити і бути на одній хвилі", - поділилася Sonya Kay.

Фото з весілля Sonya Kay та Олега Петрова, фото з особистого архіву співачки
Фото з весілля Sonya Kay та Олега Петрова, фото з особистого архіву співачки

Також вона розповіла і про подарунки, які піднесли на весілля.

"Нам дарували переважно гроші, і нам це дуже приємно, тому що в такий важкий момент, в таку ситуацію, тим більше молодій сім'ї, гроші завжди знадобляться. Дарували і халати молодятам, дарували різні інші дрібнички, і постільна білизна, і ще інше, але, загалом, це були гроші", - зазначила співачка.

Вона додала, що розпис став найбільш зворушливим моментом весілля: "Коли наділи кільця і зрозуміли, що ось сталося те, що ми дуже чекали. Це відбулося. У нас покотилися сльози!"

Крім того, Sonya пояснила, чому не хотіла раніше розкривати ім'я обранця.

"Тому що я вважаю, що щастя любить тишу. Вже настав такий момент, ми вже пов'язали один одного узами шлюбу, і мені захотілося похвалитися такою прекрасною людиною, яка поруч зі мною. І це велике щастя, як би банально не звучало. Я бажаю кожній дівчині знайти свою половинку. Він чудова людина, завжди підтримував і підтримує зараз мене і маму в такий нелегкий період", - підсумувала артистка.

Нагадаємо, раніше Ауріка Ротару в інтерв'ю Знай.uа поділилася одкровеннями про заміське життя і свою велику родину.

Також раніше Sonya Kay розповідала про плани на весілля, на якій повинні були бути ведучими Анатолій Анатоліч і Маша Виноградова, а виступати - співак Ivan Navi і танцювальний колектив з Молдови.