7 червня племінниця народної артистки України Софії Ротару, співачка Sonya Kay вийшла заміж за хокеїста нашої збірної Олега Петрова.

Знаменитість поділилася в своєму Instagram-акаунті зворушливою фотографією з коханим.

"7.06.2020. Це був, напевно, найщасливіший день у моєму житті! Моє серце належить тобі! Кохаю тебе безмежно!" - написала Соня.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Петров теж опублікував у соцмережі кадр з урочистості, на якому Соня сидить на дивані, а він стоїть позаду, ніжно обіймаючи дружину за плечі.

"Початок нового життя. Люблю тебе!" - підписав знімок спортсмен.

Крім того, атмосферні фото з весілля з'явилися в записі thisisglamwish. Співачка вибрала білосніжне плаття з оголеними плечима і глибоким декольте, а також довгим шлейфом і мереживними візерунками. У волоссі у Соні видно діадему з камінням, а в руках великий букет з білих квітів.

До речі, на торжестві в столичному готелі була помічена зоряна тітка співачки Софія Ротару з сім'єю.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, юна племінниця Софії Ротару оголила розкішне декольте в морі квітів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Sonya Kay відверто розповіла про життя в монастирі і поведінку в ліжку.

Також портал Знай.uа писав, що Софія Ротару після довгого мовчання стривожила своїм виглядом.