У ефірі “Світського життя” хореографка і танцівниця Олена Шоптенко, яка у свій час стала переможницею "Танців з зірками" разом з Володимиром Зеленським, розповіла Каті Осадчій про святкування другого дня народження сина та риболовлю з чоловіком.

Олена Шоптенко, фото: instagram.com/alena_shoptenko
Олена Шоптенко, фото: instagram.com/alena_shoptenko

Сину Шоптенко виповнилось два роки, а тому вони разом із чоловіком виїхали на природу. Хлопчику подарували машинки, тому що він їх дуже любить. Як розвага була риболовля, великим фанатом якої є чоловік Шоптенко. Жінка ділиться, що вона також навчилась насолоджуватись процесом риболовлі, а тому охоче вирушає до водойм разом із коханим та вудками. На жаль, у день народження сина Олені не поталанило зловити жодної рибини.

Окрім розмови про святкування дня народження сина і риболовлю, Осадча встигла запитати, чи Шоптенко планує бути частиною наступного сезону Танців з зірками. Шоптенко встигла побувати як учасницею, так і хореографкою проекту, тому перед нею є спокуса повернутись до улюбленого усією країною проекту. Олена відповіла Каті, що вона не знає, чи буде брати участь у проектах і зазначила, що їй дуже добре в декреті.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Шоптенко одним фото змусила мережу ридати від розчулення: "Я щаслива, дякую тобі".

Як повідомляв портал Знай.ua, Шоптенко розповіла про любощі з чоловіком: фанати розчулені.

Також Знай.ua писав, що Олена Шоптенко розповіла про труднощі материнства: "Я постійно плачу".