Данелія Тулешова, яка кілька років тому завоювала перемогу у вокальному шоу "Голос. Діти" у команді Монатіка, знову дала про себе знати. Однак на цей раз 13-річна Данелія відзначилася на міжнародному рівні.

Кілька днів тому мережу сколихнуло відео, на якому дівчина підкорила серця американців, заспівавши на одному з найпопулярніших майданчиків США - Americas Got Talent. На сцені вона заспівала пісню Tears Of Gold - Faouzia і отримала заповітні чотири "так" від суддів.

Після виступу дівчині аплодували стоячи глядачі в залі і судді, які відразу помітили її талант. Менш ніж за тиждень відео виступу Данелії в мережі YouTube зібрало понад 1 мільйон переглядів.

Данелія Тулешова, скріншот: YouTube
Данелія Тулешова, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

В студії ранкового шоу “Сніданок з 1+1” на прямому зв'язку MONATIK поділився з ведучими враженнями від виступу своєї експідопічної і зізнався, що після завершення шоу продовжує спілкуватися з дівчинкою.

"Ми з Данелією на зв'язку, але ще не встигли обговорити її виступ. Я пишаюся нею. Те, що я зробив на "Голос. Діти" - лише крапля в її океані таланту. Ще тоді я знав, що своїм талантом вона завойовуватиме весь світ, і зараз вона це доводить. Я зовсім не здивований тому, що зараз відбувається — вона надталановити дитина і вокалістка, яка розвивається з кожним роком, а ми спостерігаємо за нею всією родиною", - зазначив співак.

Зараз Данелія готується до наступних етапів шоу. Чи вдасться їй завоювати ще одну перемогу, незабаром дізнаємося.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Даша Астаф'єва у відвертому бікіні засвітила свою полуничку.

Як повідомляв Знай.uа Слава Камінська похвалилася розкішним сідницями лише в сіточці.

Знай.uа писав, Гагаріна після розлучення розкинула стрункі ніжки під палючим сонцем.