Український сегмент соціальної мережі Facebook досі шокований останнім повідомленням 21-річного сина Віктора Павліка, який останні роки присвятив боротьбі з саркомою. На жаль, лікування не дало очікуваного результату, і хлопець вирішив припинити боротись. На тлі цієї звістки весілля співака з 26-річною дівчиною має скандальний характер, велика кількість українців обурилась поведінкою співака.

На його захист виступила молода дружина у публікації на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram (зараз свою сторінку вона закрила).

Віктор Павлік одружився на Катерині Реп'яховій, фото: Instagram.com/repyahovakate
Віктор Павлік одружився на Катерині Реп'яховій, фото: Instagram.com/repyahovakate

“На цій фотографії мені 21 рік. Через пів року я зустріну Віктора. І буду збирати його по крупинках. Буду лікувати його від залежності. На моїх очах скасувався не один концерт. Але я буду сильною і з усіх буду рятувати життя коханої людини. Сама. Без єдиної допомоги. Навіть коли в реанімації мені скажуть, що в наступний раз вже не врятують його. Для того, щоб це життя зробила все, щоб врятувати іншу і в важкі хвилини бути поруч. А потім на мене обрушитися багато інших труднощів, в тому числі і хвороба Паші. І я знову буду збирати життя Віктора по крупинках. Але я буду сильною, я буду поруч, буду його опорою. Тому що я потрібна йому, як ніколи”, - написала жінка.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, У родину Віктора Павліка прийшла біда: залишається тільки молитися, українці не знаходять собі місця.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кохана Віктора Павліка більше не має сил терпіти: відверто зізналась у всьому.

Також Знай.ua писав, "Ми досить вульгарні", - наречена Віктора Павліка видала їх інтимні секретики.