Відома голлівудська акторка Ольга Куриленко порадувала своїх шанувальників вельми відвертою фотографією. Зірка фільмів про британського агента Джеймса Бонда показала, як можна бути "дівчинкою" навіть в 40 років, і це не дивно, Оля похвалилася стрункою фігурою в дуже витонченому купальнику.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ольги Куриленко в мережі Instagram.

Публікація Ольги Куриленко, скріншот: Instagram
Публікація Ольги Куриленко, скріншот: Instagram

"Закохана в цю сумку @luvil.u.", - підписала публікацію Оля, тим самим рекламуючи маловідомий бренд, який робить в'язані сумочки на замовлення.

На свіжій фотографії можна помітити, що Оля в рожевому бікіні, капелюсі і сонцезахисних окулярах позує біля кам'яної стіни. Акторка тримає в руках невелику зелену плетену сумку, яку назвала своєю улюбленою.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

До речі, публікація за кілька годин набрала майже чотири десятки тисяч лайків і велику кількість коментарів. Підписники акторки почали випитувати свою "ікону", що ж це за бренд.

Також варто нагадати нашим читачам, що голлівудська акторка і модель Ольга Куриленко відмовилася від своєї національності. Вона опублікувала пост з нагоди Дня перемоги над нацизмом у другій світовій війні і зробила несподіване зізнання в коментарях. Пост викликав неоднозначну реакцію в мережі, адже в коментарях вона відповіла, що вона "не українка, а слов'янка", і це викликало у шанувальників нову хвилю питань і здивування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дівчина Бонда Куриленко відреклася від українських коренів.

Як повідомляв Знай.uа українська дівчина Бонда Куриленко привітала "наших" з Днем Перемоги.

Знай.uа писав, українська дівчина Бонда Куриленко пішла в розгул і забула про фігуру.