Відому російську співачку з українським корінням Любов Успенську викрили у використанні фотошопу та розкритикували за надмірне захоплення косметологічними ін'єкціями і "пластикою".

Журналіст Фелікс Грозданов, відомий своїми публікаціями про світські заходи, опублікував в Instagram "справжні" фото Успенської - без фільтрів і фотошопу.

У підписі до знімків він звернув увагу на неприродно пухкий рот 66-річної співачки, іронічно відзначивши, що вона "всіх цілує в губоньки".

Любов Успенська, фото: Фелікс Грозданов
Любов Успенська, фото: Фелікс Грозданов

Любов Успенська, фото: Фелікс Грозданов
Любов Успенська, фото: Фелікс Грозданов

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Грозданов додав хештег "краса вимагає жертв". Своєю публікацією журналіст спровокував бурхливе обговорення зовнішності "королеви російського шансону".

Користувачі мережі різко відреагували на знімок Успенської від Грозданова. У коментарях вони похвалили журналіста за "чесні" фото зірок без обробки та ігор з ракурсами. У відповідь Грозданов визнав, що робить це навмисно для позбавлення від комплексів людей, чиї можливості не дозволяють вдаватися до "чудес" пластики.

Любов Успенська, фото: Фелікс Грозданов
Любов Успенська, фото: Фелікс Грозданов

"Страшно дивитися на такі чудеса", - відреагувала одна з фоловерів оглядача.

На думку користувачів, обличчя Успенської "надуте" косметологічними ін'єкціями до стану м'яча. Співачці рекомендують "заглянути в паспорт" і перестати обманювати себе і оточуючих з приводу віку.

Також Успенської пригадують зухвалу поведінку і відверті образи, користувачі вважають, що цим вона намагається привернути до себе увагу, оскільки не може зробити це своєю творчістю.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Успенська вирішила згадати молодість по-справжньому і увірвалася на "Дом-2"

Як повідомляв портал Знай.ua, Успенська "підчепила" юнака, молодшого за неї на 40 років.

Також Знай.ua писав, скандальна Любов Успенська запалила на закритій вечірці в Харкові.