Українську телезірку Лесю Нікитюк врятувало диво та інтервальне голодування від жахливої загибелі в трясовині.

Нещодавно Леся Никитюк зуміла шокувати своїх фанатів повідомленням про інцидент, який трапився під час зйомок програми Le Маршрутка. Пригода сталася у Чернігівській області, повідомляє Новий канал.

У цій області існує рідкісний вид трясовини - Бондарівське болото, яке затягує. Вивчаючи його, Леся сама ледве не потонула прямо на очах у знімальної групи. Та, на щастя, зірка відбулася подряпинами і переляком.

Телеведуча опублікувала фото з подряпаними ногами і руками, ніби її хтось побив.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
"У момент, коли мене затягувало болото, я згадувала сцени з фільмів, де людині кидають гілку, щоб вона вибралася. Але не всі такі сцени закінчуються хепі-ендом. Добре, що поруч був "поводир", який знає болото, як свої п'ять пальців. Він зміг мене витягнути. І інтервальні голодування пішли на користь - недовго мене тягнули", - розповіла Леся.