Популярна українська співачка Настя Каменських, яка в минулому році вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. А в цей раз зоряна красуня опублікувала в мережі незвичайні фото, а в підписі до нього поділилася корисними порадами по догляду за волоссям.

На новому фото зоряна красуня позує, мабуть, в своєму автомобілі, вона сама себе знімає. Перед камерою Настя з'явилися в стильному образі – на ній білосніжна майка, під якою просвічується білий бюстгальтер, а на руці модні годинники. Волосся співачки розпущені, випрямлені і красиво укладені, а на її обличчі акуратний макіяж, вона склала губки в поцілунку. А в підписі до кадру Каменських поділилася своїми секретами догляду за кучерявим волоссям. "ПРИБОРКАННЯ НОРОВЛИВИХ. Або як укладати волосся. Навіть самі неслухняні. Ставте лайк і зберігайте собі!", - написала Настя. Фани в захваті від нового фото зірки, її засипають компліментами в коментарях до знімка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.