Наташка Горова – 20-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя. В цей раз Наташка показала забавні фото, а підписи до них заінтригувала фоловерів.

Схоже, дівчина не сумує на карантині, вона, судячи з фото, вирушила на прогулянку, де влаштувала невелику імпровізовану фотосесію. Як видно, перед камерою Наташа з'явилася в чорній блузці з цікавим візерунком незвичайного фасону. Її волосся розпатлане вітром і закривають обличчя. У підписі до публікації Горова загадково написала: "Оточуйте себе речами, які надихають вас і не тримайте все те, що викликає негативні думки. Цікавий період в моєму житті, так ціную кожен момент, просто щаслива. Як-то так". Фоловерів в захваті від нового фото красуні, її засипають компліментами в коментарях до знімків, деякі припустили, що дівчина закохалася.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішна Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми у крихітному бікіні.