Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію пікантних кадрів, позуючи в затишній домашній обстановці і примірявши стильний короткий топ неоново-жовтого кольору з асиметричними рукавами, а також джинсові міні-шорти з потертостями. Так, артистка продемонструвала струнку фігуру, над якою працювала навіть під час самоізоляції.

Бажаю всім яскравої п'ятниці 💚 ⠀ Яке фото більше подобається? 📷 1 або 2? поцікавилася Каменських

Фолловери не пройшли повз: "Різний лак на нігтях - білий і чорний😂", "Ти у всіх образах дуже красива😻", "Красуня 💘💘💘💘🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Ну яка крута дама!", "яскравіше ніж ти, вона вже точго не буде😻🔥", "Обидві хороші. Але мені більше подобається, коли волосся кучеряве ❤️❤️❤️", "Красуня😍😘", "Ноготочки 👍🔥🔥🔥🤩🤩🖤🤍🖤🤍🖤🤍".

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Настя Каменських виставила трепетний спільний кадр з чоловіком Потапом і їх білосніжною собачкою Мімі, позуючи в затишній домашній обстановці. Так, артистка приміряла стильну джинсову міні-спідницю і футболку рожевого кольору, зізнавшись, що кожен ранок намагається починати з посмішки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Каменських в піжамі показала, як розважається з найкращою подружкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.