Міла Кузнецова – відома українська модель плюс-сайз, блогерша і володарка вселяє бюста 13-го розміру. Дівчина брала участь у конкурсі Miss Universe Plus Size 2019 року. А на її аккаунт в Instagram підписано понад 550 тисяч осіб, яких вона частенько радує яскравими фото і відео зі свого життя. Так і в цей раз красуня показала незвичайний знімок, на якому з'явилася в цікавому образі, а в підписі до нього залишила кумедний віршик.

На новому фото Міла відображена на вулиці, вона стоїть цікаво позі і з викликом дивиться в камеру. На прогулянку модель вийшла у відвертому строкатому платті, що ледь утримує значний бюст. Її волосся красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж і декор зі стразів, які вона прилепила ще й на груди. У підписі до кадру Кузнєцова написала: "Раптом намет, Розкрилася... і дівчина, Шамаханська цариця, Вся сяючи як зоря, Тихо зустріла царя...". Захоплені фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію красуні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, насолити колишньому, зробити пластику, "продати" себе – як соціальні мережі змінюють життя.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: татуювання для дівчат – що робити, а що краще немає.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська Кардашьян позбулася купальників і показала свої "дыньки" з "персиком".