Відомий український колектив "Лісапетний батальйон" навіть після невеликої карантинної паузи продовжує радувати своїх шанувальників новими кадрами з життя.

Йде літній сезон і городники можуть порадіти тому, що учасники колективу теж займаються дачними справами і запропонували своїм прихильникам провести ранок на городі.

Найцікавішим може здатися момент з "дуже гарною картоплею". Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі "NataliaFalion Лісапетний Батальйон".

Наталія Фаліон з "Лісапєтного батальйону", скріншот: YouTube
Наталія Фаліон з "Лісапєтного батальйону", скріншот: YouTube

"Ооо... Телезйомка йде, ну дивіться, коли я приїхала в село робила репортаж, де стояла з граблями і казала - "потрібно починати працювати". Минуло вже три місяці і я бачу результат моєї роботи, тут ще багато чого потрібно робити, але хто живе в селі, той знає, що кожен день є робота... Це мої помідори їх посапать і підв'язати, вже другий раз роблю... Картопля. Ви знаєте у мене ще такої гарної картоплі ніколи не було...", - розповідає Наталія Фаліон.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Повне відео наші читачі можуть переглянути за посиланням нижче:

Варто також нагадати, що колектив порадував фанатів піснею "Кума" і додав до музики рідкісні кадри, на яких можна побачити всіх учасників під час подорожей і гастролей країною. Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі "NataliaFalion Лісапєтний Батальйон".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Лісапєтний батальйон" порадував українців новим хітом, всім кумам - танцювати.

Як повідомляв Знай.uа "Лісапєтний батальйон" підірвав мережу "вірусним" хітом, українців врятують консерви - відео.

Знай.uа писав, Лісапєтний батальйон знайшов ліки від нудьги на карантині - перегар чоловіка і "вакцина".