У мережі оприлюднили унікальні кадри з відомою українською співачкою Тіною Кароль, якій приписують роман з не менш популярним артистом Даном Баланом, на яких її просто на сцені піднімають на руки та перекручують вверх ногами.

Даний ролик з'явилася в фан-сторінці знаменитості в Instagram.

Так, на кадрах видно, як Кароль виконує пісню "Мальчик", яка з'явилася на світ ще у далекому 2011 році. В цей момент в заді до неї підходить танцюрист та хапає її за талію та ноги і перевертає догори ногами та ставить назад.

Водночас можна помітити, що сама артистка не була готова до цього, адже трохи розгубилася, але співати не перестала та продовжила свій виступ.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Щодо користувачів мережі, то вони заявили, що вона виглядає прекрасно, а також запевнили, що Балану, в компанії якого її часто помічали, дуже пощастило, і він має її берегти, як зіницю ока.

До слова, нещодавно Кароль порадувала фанатів новою піснею в прямому ефірі. Так, вона взяла участь в одному з шоу на радіо Хіт ФМ, де і виконала сінгл "Йди на життя".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо,"Балану поталанило?" – Кароль вийшла на пробіжку та звела з розуму чоловіків

Як повідомляв Знай.uа роман Тіни Кароль і Дана Балана зробив парочку мільйонерами.

Знай.uа писав, Тіна Кароль згорнулася клубочком і показала, як вміститись у валізу