Популярна українська співачка Настя Каменських, яка торік вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. А в цей раз зоряна красуня опублікувала в мережі незвичайне фото, на якому з'явилася в цікавому місці.

На новому фото зоряна красуня відображена, мабуть, на відпочинку на заході, вона затишно вмостилася в шезлонгу на відкритій терасі і позує на камеру. Як видно, Настя з'явилася в білому халаті і прикриває ноги білим рушником. Її волосся розпущене і покладені на одне плече, а на обличчі зовсім немає макіяжу, вона задумливо дивиться в камеру. У підписі до фото Каменських на іспанською мовою написала: "Магія сонця". Фани в захваті від нового фото зірки, її засипають компліментами в коментарях до знімка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.