Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. А в цей раз зоряна красуня опублікувала в мережі незвичайні фото з чоловіком, а в підписі до нього поділилася його досягненням.

Виявилося, Олексій Потапенко отримав від президента Володимира Зеленського звання "Заслужений артист України". Привітати улюбленого Настя вирішила ніжним фото, на якому вони позують разом. Вона притулилася до чоловіка ззаду, а він ніби замурчав від цього, і обидва мило посміхаються. У підписі до кадру Каменських написала: "А мого генія сьогодні нагородили званням «Заслужений артист України»! Вітаю тебе моє сонечко @realpotap! Ти заслуговуєш як ніхто". Фани в захваті від цієї новини, в коментарях парочку засипають компліментами і привітаннями з таким досягненням.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.