Джованна Антонеллі – бразильська акторка театру і кіно, співачка, телеведуча і продюсер. Сьогодні актрису знають завдяки телесеріалів, які транслювалися в різних країнах світу. Джованна – зірка серіалів "Клон" і "Тропіканка". Зірка активний користувач Instagram, де часто радує фанатів яскравими публікаціями з життя.

Так, нещодавно 44-річна красуня показала кілька спекотних кадрів, на яких позує на пляжі. Як видно, позасмагати Джованна вийшла в кокетливому яскравому купальнику з бісерним декором, який підкреслив смагляву шкіру і соковиті принади. Її волосся, недбало зібране і прикриті оригінальним головним убором з козирком, а на очах модні окуляри, вона мило посміхається в камеру, знімаючи себе сама. У підписі до публікації Антонеллі написала: "Настрій "сонце на шкірі"! Перш, ніж тут піде дощ". Фани в захваті від нових фото зірки, її засипають компліментами в коментарях, багато відзначили, що зірка виглядає дуже молодо і красиво, деякі жартують з приводу еліксиру молодості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка серіалу "Клон" оригінально привітала дівчаток-іменинниць.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Клон" зробила гаряче фото, щоб заткнути всіх.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.