Наташка Горова – 20-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя. В цей раз Наташка показала кумедне фото, на якому позує разом зі своїм бойфрендом, якого звати Руслан. На новому знімку парочка відображена в кріслах-гойдалках на красивій веранді. Наташка закутана в затишний картатий плед, вона тримає коханого за руку і з ніжністю на нього дивиться. Хлопець же розкинувся в кріслі, на ньому зелена футболка та червоні шорти, він також захоплено дивиться на дівчину.

У підписі до кадру Горова написала: "Ретроградний Меркурій і наші вихідні. Вдаритися об вікно і отримати синець на обличчі. Отримати алкогольне отруєння і пролежати неділю з нудотою. Хотіти піти в сауну дуже-дуже і не піти через отруєння і тиску. Зламати на дачі дідусеву улюблену різдвяну ялинку. Вимкнулося світло – а відповідно немає електрики, можливості готувати, дивитися телевізор, приймати душ. Хм, ну що можу сказати – такі речі як ніяк об'єднують, хоч і не приносять особливої радості. Наприклад, зараз всі паряться, поки я нарешті можу поїсти супчик – а я злюся, бо блін! Як я хочу в сауну. Запримітила нас @gorovaya_irina поки ми з @ruslan.olegovich99 базікали. Підтримка близьких завжди найприємніша".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішна Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми у крихітному бікіні.