Холостяк 10 сезону на СТБ Макс Михайлюк поділився спокусливим фотом і зізнався, як ставиться до спорту. Об'ємний пост він опублікував в Instagram.

"Всі бачать спорт в різних фарбах. Деякі люди ставляться не дуже позитивно, а деякі взагалі вважають спорт марною тратою часу. Інші, також як і я, бачать у спорті певний сенс і до великої радості ця тенденція починає рости в кращу сторону. Причому тут є певні поділу: хтось його просто дивиться, а хтось займається яким-небудь спортом або фізичним розвитком, ну а хтось віддає спорту все життя", - пише Макс.

Холостяк вважає, що спорт володіє неймовірними властивостями і здатний знайомити і об'єднувати людей один з одним. І назвав тих, хто віддає спорту все своє життя – це тренери, організатори спортивних рухів і навіть спортивні піклувальники.

"Спорт загартовує не тільки здоров'я, але і характер людини, розвиваючи при цьому навіть розумові здібності. Він робить людей сильними й стійкими до зовнішніх негативних факторів. При цьому ти отримуєш від спорту масу позитивних емоцій, перемагаючи у змаганнях або вболіваючи за свою улюблену команду", - пише Макс.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Михайлюк вважає, що сучасна людина вбиває себе тим, що при розвитку технологій намагається спростити свою діяльність.

"В нашому сучасному світі багато людей не мають нормальної фізичної форми, в зв'язку з цим розвиваються різні захворювання, так і банально людина стає ледачим, не здатним на хороші вчинки. Він починає піддаватися різним спокусам, таким як тютюн, алкоголь, наркотики. Спорт ж є протилежною альтернативою таким спокусам. Після активно-ледачих вихідних важко повертатися до активно-трудовим тренувань, тому давайте разом, так легше і веселіше", - запропонував холостяк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, холостяк Макс "знайшов" сина, якого шукали кілька років, такого не очікував ніхто.

Як повідомляв Знай. ua, ведучий "Холостяка" розкрив подробиці зради Макса Михайлюка на проекті.

Також Знай. ua писав, що Макс Михайлюк зробив відверте зізнання з учасницею "Холостяка", Даша буде знищена.