Російський гуморист Гарік Харламов трохи дивно себе поводить останнім часом. Про це розповіла організатор гастролей Наталія Суботіна.

За її словами у поведінці стендап-комік Гаріка Харламова в останні роки відбулись суттєві зміни, він став надто непередбачуваним. І його дружина Христина Асмус недаремно розлучається із ним.

За словами Суботіної, в житті Харламов абсолютно інший, ніж його бачать на екранах глядачі - веселун з легким характером. Якщо він таким і був колись, то зараз таке сказати про нього не можна.

"Останні кілька років він чудить, веде себе не завжди адекватно. І хто знає, що він випиває. Звідси, напевно, головна причина його проблем", - каже Суботіна.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Зловживання спиртним стало серйозно впливати на професійну життя артиста. Одного разу Суботіна організувала для краснодарського заможного бізнесмена день народження, родзинкою якого повинно було стати виступ Харламова.

Для зірки Comedy Club було зроблено все, що він хотів. Був оплачений дорогий номер у готелі та квиток на потяг, так як літаком він боїться літати. Проте в потрібну годину артист так і не сів на поїзд, аргументувавши це тим, що не було з ким залишити дитину. На думку Субботіної, насправді Харламов відмовився їхати, бо був просто п'яний.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, покинула Харламова і за старе - Асмус погодилася роздягтися для....

Як повідомляв портал Знай.ua, адвокат розповів про подробиці розлучення Харламова і Асмус

Також портал Знай.uа писав,що Асмус після заяви про розлучення з Харламовим пустилася берега.