Коли Netflix випустили свій легендарний серіал “Рік і Морті”, точно не прогадали. Пригоди божевільного вченого і його дурнуватого онука оселилися в серцях глядачів всього світу! Але нескінченних мультсеріалів не буває. Якщо ви вже переглянули Ріка і Морті від кірки до кірки, і знаєте всі цитати напам'ять, напевно ви шукаєте що-небудь схоже. Або сумніваєтеся, що хоч що-небудь здатне переплюнути цей мультсеріал. У нас для вас . Чорний гумор, вульгарні жарти і відверто ідіотські ситуації, в які потрапляють герої - загалом, все, що ви любите, чи не так?

“Великий Рот” (Big Mouth)

Письменники Нік Кролл і Ендрю Голдберг створили серіал, заснований на тому, як вони обидва росли в передмісті Нью-Йорка. Кролл, до речі, озвучував одного з персонажів. У серіалі висвітлюються труднощі дорослішання, шкільного життя, перших незграбних закоханостей. Якщо вам подобаються Рік і Морті, то “Великий Рот” також “зайде” на ура.

Великий Рот, кадр з мультфільму

Дивіться на Netflix.

“Сонячні Протилежності” (Solar Opposites)

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Поки Джастін Ройланд працює над продовженням “Ріка і Морті”, у вас є час оцінити іншу його роботу — “Сонячні Протилежності”. Герої прилетіли з кращого світу, але повинні ховатися в Америці.

Сім'я не може домовитися про те, чи є це дивним або жахливим місцем для життя, але в будь-якому випадку, вони застрягли там надовго. Історію про інопланетян можна подивитися на Hulu.

Кінь БоДжек

Кінь БоДжек був одним з перших анімаційних серіалів на Netflix. Кінь БоДжек — забута всіма зірка ситкомів з 1990-х, живе в Лос-Анджелесі.

Він сподівається повернутися до своєї колишньої слави і повернути собі популярність завдяки автобіографії.

Кінь безбожно п'є, веде розгульний спосіб життя і намагається виборсатися з депресії. Мультфільм для дорослих з гумором і з смыслолм.

Доступний для перегляду на Netflix.

Розчарування

Ще один мультсеріал, на який варто витратити час, - «Розчарування».

Цей мультик для дорослих створив неповторний Метт Гренінг, автор таких легендарних мультсеріалів як “Сімпсони” і “Футурама”.

Бунтівна принцеса Бін зовсім не бажає жити так, як личить дівчині “блакитних кровей”. Подружившись з ельфом по імені Эльфо і демоном Люци, Бін залишає замок, щоб зіткнутися з усіма “принадами” реального світу.

Дивіться на Netflix.

Закусочна Боба

Серіал, за останніх кілька років придбав величезну популярність. Це анімаційне шоу про сім'ю Белчер, що складається з Боба, дружини Лінди і їх дітей Тіни, Джин і Луїзи.

Сім'я володіє бургерною, яка постійно опиняється на межі краху. Боб робить все можливе, щоб залишатися на позитиві, оскільки дійсно вірить у свій продукт. Всі вони періодично потрапляють в комічні, а часом і страшні ситуації, з яких виплутуються всі разом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мультфільм від Disney став найприбутковішим в світі

Як повідомляв портал Знай.ua Disney створив новий Netflix