Як відомо, не так давно на широкі екрани вийшло продовження успішного мультфільму від Disney "Крижане серце". Так, після прокату стрічки всім світом, в мережі з'явилася інформація стосовно того, скільки грошей зібрала друга частина мультфільму, яка сподобалася практично кожному, звісно, хто дивився.

Як відзначається, Disney зібрав у прокаті 1,3 мільярда доларів, а відтак, цей мульт став найкасовішим анімаційним фільмом в історії. Раніше рекорд належав першій частині "Крижаного серця".

"Крижане серце 2" побило попередній свій рекорд на 7 тижні прокату. Перший мультфільм 2013 року зібрало 1,2 мільярда доларів. У США за останній тиждень мультфільм зібрав понад 11 мільйонів доларів, лідер за зборами у США зараз — останній епізод "Зоряних воєн" із понад 33 мільйонами касових зборів", - йдеться в повідомленні.

Окрім цього, як підкреслюється, мультфільм посів 14 місце серед найбільших зборів серед фільмів.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Дженніфер Еністон вразила новиною про продовження культових "Друзів".

Також "Знай.uа" писав, що Павло Зібров, Аlyona Аlyona, Аніта Луценко та інші зірки побували на гала-прем'єрі у Києві фільму "Берлін, я люблю тебе".

Крім цього, і картина "Паразити" викликала ажіотаж серед українських зірок. Дивіться фото з презентації.