Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр, показавши, як проводить особливо спекотний літній день. Так, артистка вирушила плавати в басейні, демонструючи струнку фігуру в міні-бікіні чорного кольору. Такий незвичайний кадр красуні вдалося зробити як раз під водою, в момент, коли Настя пірнала.

Water retreat 🌊 (водне усамітнення) лаконічно підписала Каменських

Фолловери залишилися в захваті: "Спочатку мені здалося,що Настя оголена,а потім придивилася і..", "Це дуже красиво💟💟💟", "❤️ красиво вийшло))", "😍😍😍фантастична NK😍😍😍", "Аріель😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Настя,круте фото 🔥👍🏻", "Дуже красиво 😘", "Шикарна❤️🔥", "Походу у неї труси злетіли".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Настя Каменських виставила архівний кадр, позуючи на відпочинку в Мексиці, куди літала з чоловіком Потапом у відпустку ще взимку. Так, артистка приміряла бікіні фіолетового кольору, лежачи з квіткою в роті. Красуня засвітила не тільки струнку фігуру, але і шикарну бронзову засмагу, а також запропонувала шанувальникам створювати власні незабутні літні моменти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.